VSU voor schrijnwerkers

De VSU is een beroepsvereniging die erkenning biedt aan alle schrijnwerkers, die producten en diensten aanbiedt, waarbij veiligheid centraal staat. De VSU verzekert de eindklant steevast professionele schrijnwerkers die volgens het S3 lastenboek werken. Wij vormen hierbij niet alleen een vakkundige gesprekspartner voor zij die op zoek zijn naar een expert in slotenmakerij, maar ook voor zij die op zoek naar meer informatie betreffende het S3 veiligheidslabel.

Bovendien geniet u als lid van het VSU ook op regelmatige basis van bedrijfsbezoeken, studiedagen en demo- en avondopleidingen. Met ons aan uw zijde bent u steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de slotenmakerswereld, zowel wat betreft producten als werkmethodes. Dit betekent niet alleen een meerwaarde voor u als schrijnwerker, maar ook voor de eindklant!

Contacteer ons voor meer info of wordt nu lid van de VSU.


Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.