Vlaamse Slotenmakers Unie

VSU voor iedereen

VSU voor slotenmakers

Bent u slotenmaker? Dan biedt de VSU u een erkend lidmaatschap met enkele onmiskenbare voordelen. Onze beroepsvereniging biedt u allereerst een kenniscentrum voor de allernieuwste ontwikkelingen en trends in de slotenmakerswereld. Bent u lid bij de VSU, dan staat dit gelijk aan een continu bijscholing.

Wij vormen verder een gesprekpartner voor zij die een betrouwbare slotenmaker zoeken, Wat betekent dit voor u ? Potentiële nieuwe klanten in de toekomst. Tot slot staat de VSU ook in voor de belangen behartiging van alle bedrijven en zelfstandigen, die services en producten aanbieden waarbij veiligheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Op deze manier maakt u deel uit van een gunstig socio-economisch ondernemersklimaat !

Contacteer ons voor meer info of wordt nu lid van de VSU.

 

VSU voor schrijnwerkers

De VSU is een beroepsvereniging die erkenning biedt aan alle schrijnwerkers, die producten en diensten aanbiedt, waarbij veiligheid centraal staat. De VSU verzekert de eindklant steevast professionele schrijnwerkers die volgens het S3 label werken. Wij vormen hierbij niet alleen een vakkundige gesprekspartner voor zij die op zoek zijn naar een expert in slotenmakerij, maar ook voor zij die op zoek naar meer informatie betreffende het S3 veiligheidslabel.

Bovendien geniet u als lid van het VSU ook op regelmatige basis van bedrijfsbezoeken, studiedagen en demo- en avondopleidingen. Met ons aan uw zijde bent u steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de slotenmakerswereld, zowel wat betreft producten als werkmethodes. Dit betekent niet alleen een meerwaarde voor u als schrijnwerker, maar ook voor de eindklant!

Contacteer ons voor meer info of wordt nu lid van de VSU.

 

VSU voor politiezones

Als politie is het van absoluut belang dat u op de hoogte bent van de allernieuwste procedures, ontwikkelingen en  bewegingen wat betreft veiligheid. Wordt u als politiezonde lid van de VSU, dan bent u verzekerd van een continue leerschool omtrent alles wat met geborgenheid en securiteit te maken heeft. We bieden op regelmatige basis studiedagen, demo- en avondopleidingen en bedrijfsbezoeken aan.

Zo kan u bij de VSU onder andere terecht voor informatie omtrent het S3 veiligheidslabel en alle ondernemingen die volgens het S3 lastenboek te werk gaan, voor nieuws over gewijzigde regelgevingen en nog veel meer. Met ons als gesprekspartner bent u in staat de inwoners van uw politiezone optimaal te informeren en beveiligen! 

Contacteer ons voor meer info of wordt nu lid van de VSU.

 

VSU voor verzekeraars

Inbraak en diefstal vormden de afgelopen jaren een hot topic en dit fenomeen zal ook in de toekomst zorgen voor onveilige taferelen. Als verzekeraar is het uw taak om ieder slachtoffer van zowel materiële als van emotionele schade zo goed mogelijk te ondersteunen en op te vangen. U bent hun gesprekspartner betreffende veiligheid, maar wie is de uwe?

Maak uzelf vandaag nog lid van de VSU, de beroepsvereniging die de belangen behartigt van alle bedrijven en zelfstandigen, die producten en diensten aanbieden, dewelke securiteit garanderen. Bij ons kan u terecht voor regelmatige studiedagen en demo- en avondopleidingen met als centraal thema veiligheid, alsook voor verdere informatie omtrent het S3 veiligheidslabel en de allernieuwste ontwikkelingen wat betreft inbraak- en diefstalpreventie. Een surplus voor zowel uzelf als uw verzekerden!

Contacteer ons voor meer info >>

 

VSU voor eindklanten

De VSU is een beroepsvereniging met als voornaamste doelstelling haar leden en diens eindklanten te informeren betreffende veiligheid en inbraak- en diefstalpreventiemaatregelen. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld terecht wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en professioneel erkende slotenmaker in uw provincie of gemeente. Uw garantie? Een slotenmaker die werkt volgens het S3 lastenboek, waarover u ook meer informatie kan terugvinden op onze website. 

Hebt u echter klachten omtrent een slotenmaker of beschikt u over interessante weetjes omtrent veiligheid die het melden waard zijn naar de buitenwereld toe? Dan kan u ook hiervoor bij de VSU terecht. Wij trachten immers zo veel en zo vaak mogelijk belangrijke informatie te communiceren om iedereen optimaal te kunnen beveiligen en met de meest deugdelijke voorzieningen uit te kunnen rusten.

Contacteer ons voor meer info >>

 

Copyright 2024 Vlaamse Slotenmakers Unie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Sitemap