Vlaamse Slotenmakers Unie

VSU Blog :: Opleidingen

 

VEGAdays@Dombrecht kan tevreden terugkijken op 6 geslaagde edities

Dombrecht Distribution kan reeds tevreden terugkijken op 6 geslaagde edities van VEGAdays@Dombrecht. Verspreid over 6 dagen mochten wij in ons gebouw te Zele tal van geïnteresseerden in on/offline toegangscontrole ontvangen. De deelnemers, allen uit de vakhandel, werden volledig op de hoogte gebracht van het ISEO webbased toegangscontrole systeem VEGA

Docent gezocht opleiding slotenmaker/beveiliger van gebouwen

Voor SyntraWest Limburg zijn we dringend op zoek naar een Docent voor de opleiding "Slotenmaker en beveiliger van gebouwen". De opleiding slotenmaker/beveiliger van gebouwen is een 2-jarige opleiding waarin u via een combinatie van theorie en praktijk inzicht geeft in toegangs- en sluittechnieken.

Opleiding slotenmaker

Het beroep slotenmaker is een complex beroep en houdt heel veel in. De cursus Slotenmaker: beveiliger van gebouwen kan gevolgd worden bij SyntraWest in Brugge. Vakbekwame techniekers, iedereen die dagelijks geconfronteerd worden met het toegang hebben en afsluiten van ruimtes. De opleiding Slotenmaker geeft praktische kennis en inzicht in alle toegang -en sluittechnieken.   

Copyright 2024 Vlaamse Slotenmakers Unie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Sitemap