Vlaamse Slotenmakers Unie

VSU Blog :: Nieuws & pers

 

Overlijdensbericht Thierry Courtmans H Cillekens

Met diepe droefheid en een zwaar gemoed delen wij het onverwachte afscheid van Thierry Courtmans, een geliefde echtgenoot van An Thelis en een zeer gewaardeerde collega bij H. Cillekens.   Onze oprechte deelneming gaat uit naar de familie, en wij bieden hen onze steun aan tijdens deze droevige tijd, namens het volledige bestuur en alle leden en sponsors van onze vereniging.  

Afscheid

U kan hier condoleren.

Slotenmaker stock te koop wegens stopzetting winkel

Wegens stopzetting winkel:

Overlijdensbericht Slotenmaker-Lid Jos Fuchs

Snel een slotenmaker nodig?

U verlaat uw woning en deur van uw huis valt in het slot, maar de sleutel ligt nog binnen... Deze vergetelheid kan u veel geld kosten, want een noodinterventie kan soms peperduur uitvallen. De meeste professionele slotenmakers zijn betrouwbaar en leveren vakmanschap, maar een kleine minderheid maakt misbruik van de situatie. Hoe voorkomt u onaangename verrassingen? Wie kunt u vertrouwen?

De VSU realiseert in samenwerking met overheid een identificatiekaart voor eerlijke slotenmakers

Malafide slotenmakers zijn al langer een doorn in het oog. Niet enkel bij de consument, maar ook bij de overheid en de VSU, de Vlaamse Slotenmakers Unie, die betrouwbare slotenmakers vertegenwoordigt en groepeert. Verre- en diepgaande gesprekken tussen de VSU en de Staatssecretaris van Consumentenbescherming Eva De Bleeker werpen nu hun vruchten af. Vanaf 1 januari 2022 werd een nieuwe identificatiekaart gelanceerd, die het kaf van het koren moet scheiden.

Copyright 2024 Vlaamse Slotenmakers Unie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Sitemap