VSU voor politiezones

Als politie is het van absoluut belang dat u op de hoogte bent van de allernieuwste procedures, ontwikkelingen en  bewegingen wat betreft veiligheid. Wordt u als politiezonde lid van de VSU, dan bent u verzekerd van een continue leerschool omtrent alles wat met geborgenheid en securiteit te maken heeft. We bieden op regelmatige basis studiedagen, demo- en avondopleidingen en bedrijfsbezoeken aan.

Zo kan u bij de VSU onder andere terecht voor informatie omtrent het S3 veiligheidslabel en alle ondernemingen die volgens het S3 lastenboek te werk gaan, voor nieuws over gewijzigde regelgevingen en nog veel meer. Met ons als gesprekspartner bent u in staat de inwoners van uw politiezone optimaal te informeren en beveiligen! 

Contacteer ons voor meer info of wordt nu lid van de VSU.


Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.