Vlaamse Slotenmakers Unie

Vandaag is het 1 dag niet

1 dag niet, op 28 oktober 2016

Ook dit jaar neemt de VSU enthousiast deel aan de (derde) (inter)nationale actiedag tegen inbraken: “1 dag niet”, op vrijdag 28 oktober 2016. We proberen met zijn allen van 28 oktober eens een dag zonder inbraken te maken.

U kan – zoals elke burger –  foto's van een (kapot) slot of de cilinder van uw buiten- of binnendeur insturen. Heeft u een goed slot of cilinder, en zijn ze wel goed geplaatst? Niet onbelangrijk, als u weet dat een goed slot een inbreker minstens 3 minuten bezig houdt, en hem zo in 85% van de gevallen doet beslissen onverrichterzake af te druipen.

Stuur ons een bericht met een foto via onderstaand formulier. We hebben een foto nodig van uw openstaande deur, waarop we de buitenzijde van het slot en ook de zijkant van uw deur zien. Voeg daarbij uw contactgegevens, en dan krijgt u ons advies.

Uiteraard is dit maar een indicatieve beoordeling, waar we geen enkele garantie op kunnen geven. Maar een slotenmaker die bij u langs komt, en zijn vak kent (zie onze ledenlijst!), kan u zeker precies bevestigen of we het goed gezien hebben.

 

Copyright 2024 Vlaamse Slotenmakers Unie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Sitemap