VSU voor verzekeraars

Inbraak en diefstal vormden de afgelopen jaren een hot topic en dit fenomeen zal ook in de toekomst zorgen voor onveilige taferelen. Als verzekeraar is het uw taak om ieder slachtoffer van zowel materiële als van emotionele schade zo goed mogelijk te ondersteunen en op te vangen. U bent hun gesprekspartner betreffende veiligheid, maar wie is de uwe?

Maak uzelf vandaag nog lid van de VSU, de beroepsvereniging die de belangen behartigt van alle bedrijven en zelfstandigen, die producten en diensten aanbieden, dewelke securiteit garanderen. Bij ons kan u terecht voor regelmatige studiedagen en demo- en avondopleidingen met als centraal thema veiligheid, alsook voor verdere informatie omtrent het S3 veiligheidslabel en de allernieuwste ontwikkelingen wat betreft inbraak- en diefstalpreventie. Een surplus voor zowel uzelf als uw verzekerden!

Contacteer ons voor meer info >>


Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.