VSU voor slotenmakers

Bent u slotenmaker, maar bent u nog niet erkend ? Dan biedt de VSU u een erkend lidmaatschap met enkele onmiskenbare voordelen. Onze beroepsvereniging biedt u allereerst een kenniscentrum voor de allernieuwste ontwikkelingen en trends in de slotenmakerswereld. Bent u lid bij de VSU, dan staat dit gelijk aan een continu bijscholing.

Wij vormen verder een gesprekpartner voor zij die een erkend slotenmaker zoeken, Wat betekent dit voor u ? Potentiële nieuwe klanten in de toekomst. Tot slot staat de VSU ook in voor de belangen behartiging van alle bedrijven en zelfstandigen, die services en producten aanbieden waarbij veiligheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Op deze manier maakt u deel uit van een gunstig socio-economisch ondernemersklimaat !

Contacteer ons voor meer info of wordt nu lid van de VSU.

 


Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.