VSU voor eindklanten

De VSU is een beroepsvereniging met als voornaamste doelstelling haar leden en diens eindklanten te informeren betreffende veiligheid en inbraak- en diefstalpreventiemaatregelen. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld terecht wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en professioneel erkende slotenmaker in uw provincie of gemeente. Uw garantie? Een slotenmaker die werkt volgens het S3 lastenboek, waarover u ook meer informatie kan terugvinden op onze website. 

Hebt u echter klachten omtrent een slotenmaker of beschikt u over interessante weetjes omtrent veiligheid die het melden waard zijn naar de buitenwereld toe? Dan kan u ook hiervoor bij de VSU terecht. Wij trachten immers zo veel en zo vaak mogelijk belangrijke informatie te communiceren om iedereen optimaal te kunnen beveiligen en met de meest deugdelijke voorzieningen uit te kunnen rusten.

Contacteer ons voor meer info >>


Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.