Vlaamse Slotenmakers Unie

De Hall of Shame van het slotenmakerswerk

Steeds vaker stoten we op werk van dilettanten die na een (poging tot) deuropening haast onherstelbaar beschadigd schrijnwerk achterlaten. Zulk werk verdient erkentelijkheid, met een echte ‘Hall of Shame’.

Niet om dit knoeiwerk te eren, of om individuen aan de schandpaal te nagelen, maar gewoon om te tonen dat slotenmakerswerk door een vakman moet gebeuren.

Wall of Shame

 

  • 07/02/2017Mislukte deuropening
    Mislukte deuropening
    Je kan wel proberen een deur te openen, maar best niet zoals bij deze binnendeur. De volledige kruknoot was uit het slot gehaald, het sleutelgat verwrongen en kader en deurblad beschadigd. De deur was nog niet open.
  • 22/09/2016Sleutel afgebroken
    Sleutel afgebroken
    Zijaanzicht van wat overblijft van een slot waarin de sleutel was afgebroken. De deur zelf was natuurlijk even erg toegetakeld als hier de slotkast. Om onbekende redenen werd ook het glas uit het deurblad. Rekening: 200 euro (zbtw), voor werken overdag, op een weekdag. Dit knoeiwerk herstellen? Zoek het zelf maar uit, zei de “slotenmaker”.

 

Bent u het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Of werden uw rechten als consument of onderneming niet gerespecteerd?
Kies dan het scenario dat op uw probleem van toepassing is en doorloop de verschillende stappen om uw probleem te melden via https://meldpunt.belgie.be/meldpunt/.

 


 

 

Om zeker te zijn dat u geen robot bent.
 
 

 

Copyright 2023 Vlaamse Slotenmakers Unie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Sitemap