Vlaamse Slotenmakers Unie

Rondleiding met wijnproeverij in Wijnkasteel Genoels-Elderen

Wijnkasteel Genoels-Elderen

Op 24 september om 10:00 is er uitsluitend voor de leden van de VSU een rondleiding voorzien in het enige Wijnkasteel met 22 ha wijngaarden, het oudste, grootste en meest veelzijdige wijngoed van België.

Tijdens je bezoek maak je een wandeling door het park rond het kasteel met een prachtig arboretum van eeuwenoude zeldzame bomen, je krijgt een zicht over de meest uitgestrekte wijngaarden van België en over de rozentuin met bijna 1000 rozenstruiken in 24 verschillende soorten en kleuren.

Gidsen leiden je naar het oude koetshuis met ultra moderne druivenpers, de stokerij van het Limburgs Levenswater en het hart van het Wijnkasteel: de eeuwenoude en nieuwe wijnkelders.

Op een boeiende, humoristische en interactieve wijze word je geïnformeerd over het verleden, het heden en de toekomst van het domein, de werkzaamheden in de wijngaarden en het volledige vinificatieproces van druif tot wijn.

Na de rondleiding volgt er een wijnproeverij met eten. Partners en/of collega's zijn welkom! Voorzie steeds jas, regenscherm, laarzen of wandelschoenen.

 

Schrijf u hier in!

De samenkomst is enkel voor slotenmaker-leden, sponsors & hun partner en/of collega's. Inschrijving is verplicht. Safe the date ! 

 
 
 
  Om zeker te zijn dat u geen robot bent.
 
 
 

 

Bij het niet opdagen na inschrijving van dit evenement, zal er een reserveringskost van € 50 per persoon doorgerekend worden via factuur.

 

 


PlaatsKasteelstraat 9, 3770 Riemst
Datum start24/09/22, 10U00
Datum einde24/09/22, 16U00

Copyright 2023 Vlaamse Slotenmakers Unie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Sitemap